Gooisch Fanfare Orkest » Het GFO » Opleidingsorkest

Opleidingsorkest

Aanstormend talent

Het Opleidingsorkest van het GFO is een zeer bloeiend onderdeel van onze vereniging. Het orkest telt inmiddels 25 leden, waarvan er maar 3 aanvulling is vanuit het fanfareorkest.

Het afgelopen jaar hebben ze veel van zich laten horen. Ze deden ze zeer succesvol mee aan het festival in Schoonhoven en deden ze als enige opleidingsorkest mee aan het ONFK in Drachten. Hierbij versloegen ze zelfs een niet-opleidingsorkest.

Sinds 2013 staat het orkest onder leiding van Joop Nijholt. Ze repeteren op de woensdagavond van 19.00 tot 19.50 uur in ons verenigingsgebouw aan de Vaartweg.

Mocht je vragen hebben over het Opleidingsorkest, dan kan je contact opnemen met de coördinator Opleidingsorkest, Marjorie Koenen.

Joop-Nijholt

Joop Nijholt