Klik hier om lid te worden

Lidmaatschap

Leuk dat je meer informatie wilt hebben over het lidmaatschap bij het Gooisch Fanfare Orkest. We hebben geprobeerd alle informatie hieronder te zetten. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kennis maken

Iedereen kan lid worden van het Gooisch Fanfare Orkest, zowel jong als oud. Ben je nog jong en wil je een instrument leren spelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van muzieklessen van vakdocenten leer je snel een muziekinstrument bespelen. Zodra je dit onder de knie hebt, kan je aanschuiven bij de Startersklas.

Ben je al wat ouder? Ook dan kan je gewoon een muziekinstrument leren spelen. Al velen zijn je voorgegaan en zijn inmiddels succesvolle muzikanten.

Speel je al langer een muziekinstrument en wil je aanschuiven in ons fanfareorkest? Dat kan natuurlijk ook. Wil je de sfeer komen proeven? Kom dan vrijblijvend langs op onze repetitie.

Kosten lidmaatschap

Als lid van het Gooisch Fanfare Orkest betaal je contributie. Hiervoor krijg je een muziekinstrument in bruikleen. Wanneer je gaat spelen in een van de orkesten, dan krijg je ook bladmuziek.

Speel je in het fanfareorkest, dan betaal je per maand €30,-. voor het lidmaatschap van de 'Percussion group'is dit 18,-euro.

Aanmelden

Het lid worden is heel makkelijk. Je vult het formulier hiernaast in, dan nemen we snel contact met je op.

Aanmelden als lid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.