[ubermenu config_id="main"]

Muzieklessen

Laat je talent ontwikkelen

Ook voor –betaalbare– muzieklessen ben je bij het Gooisch Fanfare Orkest aan het juiste adres.

Individuele muzieklessen worden bij het Gooisch Fanfare Orkest gegeven door professionele docenten met een conservatoriumopleiding. De muzieklessen vinden plaats in ons verenigingsgebouw “de Spelevaart”, Vaartweg 63a, Hilversum. De lessen zijn erop gericht dat je zo spoedig mogelijk in een orkest gaat meespelen en zodoende actief naar vermogen gaat participeren in onze vereniging.

Al op jonge leeftijd (vanaf gemiddeld 8 á 9 jaar) kunnen kinderen zich aanmelden als leerling. In deze leeftijdcategorie wordt altijd gestart met een kleiner instrument zoals bugel, trompet of hoorn. Voor slagwerkleerlingen hebben we o.a. oefenpads. Je hoeft zelf geen duur instrument aan te schaffen. Dit krijg je in bruikleen van het Gooisch Fanfare Orkest (*).

In overleg (en naar keuze) krijg je één keer in de week 20 of 30 minuten muziekles. Tijdens de lessen leer je het lezen van het notenschrift en het bespelen van ‘jouw’ instrument. Muziek leren maken is niet makkelijk en je zult thuis dus serieus moeten oefenen.

De kosten voor muzieklessen in het seizoen 2020-2021 staan vermeld in de bijlage Contributie en Lesgelden.

Wil je eerst even uitproberen of muziekspelen wat voor je is? Je kan 5 proeflessen nemen. Informatie over de kosten van deze proeflessen staat vermeld in de bijlage Contributie en Lesgelden.

Als je veel oefent kan je al na 1/2 jaar meespelen met de Startersklas.

Natuurlijk is er ook plaats voor ‘oudere’ leerlingen bij het Gooisch Fanfare Orkest.

Neem voor informatie over muziekles bij het Gooisch Fanfare Orkest contact op.

(*Wel moet er op dat moment een docent én muziekinstrument beschikbaar zijn. Is er geen plaats en/of instrument voor het starten met de opleiding, dan kan je op een wachtlijst worden geplaatst.

Aanmelden als lid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoornspelers gezocht

Onze eerder oproep tot bugelspelers heeft succes gehad, nu een nieuwe oproep. We zijn  op zoek naar een aantal hoornspelers. Heb je zin om in een gezellige vereniging te komen meeblazen meld je dan aan bij : John Janssen jansrein@hotmail.com

Opleidingsorkest levert topprestatie op jeugdfestival Schoonhoven

Jeugdfestival Schoonhoven, 1 februari 2020 Het opleidingsorkest heeft afgelopen zaterdag, 1 februari 2020, een topprestatie geleverd op het jeugdfestival in Schoonhoven. In de sectie beginners behaalden zij een nette eerste prijs met 44 punten. Dit bleek ook nog eens voldoende voor het beste punten totaal van de dag. Gefeliciteerd allemaal!   Volledige uitslag: Sectie beginners…

Shownight 2020 groot succes!

Shownight 2020 Afgelopen zaterdag, 25 januari 2020, vond de jaarlijkse Shownight plaats in De Spelevaart in Hilversum. Gespannen snoetjes, een volle zaal…. De avond kon beginnen. De presentatie was dit jaar in handen van Mirjam Visscher. Vele leden, uit zowel het grote orkest, het opleidingsorkest en de startersklas hebben laten horen wat ze in huis…