Muzieklessen

Laat je talent ontwikkelen

Ook voor –betaalbare– muzieklessen ben je bij het Gooisch Fanfare Orkest aan het juiste adres.

Individuele muzieklessen worden bij het Gooisch Fanfare Orkest gegeven door professionele docenten met een conservatoriumopleiding. Je vindt de namen van onze docenten onder aan deze pagina. De muzieklessen vinden plaats in ons verenigingsgebouw “de Spelevaart”, Vaartweg 63a, Hilversum.

Al op jonge leeftijd (vanaf gemiddeld 8 á 9 jaar) kunnen kinderen zich aanmelden als leerling. In deze leeftijdcategorie wordt altijd gestart met een kleiner instrument zoals bugel, trompet of hoorn. Voor slagwerkleerlingen hebben we o.a. oefenpads. Je hoeft zelf geen duur instrument aan te schaffen. Dit krijg je in bruikleen van het Gooisch Fanfare Orkest (*).

In overleg (en naar keuze) krijg je één keer in de week 20 of 30 minuten muziekles. Tijdens de lessen leer je het lezen van het notenschrift en het bespelen van ‘jouw’ instrument. Muziek leren maken is niet makkelijk en je zult thuis dus serieus moeten oefenen.

De kosten voor muzieklessen (20 minuten), inclusief contributie bedragen slechts €35,00 per maand. Bij 30 minuten les betaal je €52,50.

Wil je eerst even uitproberen of muziekspelen wat voor je is? Je kan 5 proeflessen nemen. Deze lessen duren 20 minuten per les en kosten €35,-.

Als je veel oefent kan je al na 1/2 jaar meespelen met de Startersklas.

Natuurlijk is er ook plaats voor ‘oudere’ leerlingen bij het Gooisch Fanfare Orkest.

Neem voor informatie over muziekles bij het Gooisch Fanfare Orkest contact op.

(*Wel moet er op dat moment een docent én muziekinstrument beschikbaar zijn. Is er geen plaats en/of instrument voor het starten met de opleiding, dan kan je op een wachtlijst worden geplaatst.

Aanmelden als lid

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat een fantastisch Jaarconcert!

Op 2 november was het zover! Het Jaarconcert 2019 zou gaan plaatsvinden. Rond zeven uur ‘s avonds druppelden de eerste geïnteresseerden binnen in de Zuiderkerk. Een half uurtje werd afgetrapt door het Opleidingsorkest gevolgd door de Startersklas. Hierna nam de Djembégroep het publiek op sleeptouw. In de pauze was het tijd voor koffie en werden…

Foto’s van IkToon 2019

Op 1 juni 2019 hebben we opgetreden tijdens het IkToon Festival in het prachtige door Dudok ontworpen raadhuis in Hilversum. Kastermans Fotografie heeft foto’s gemaakt tijdens het optreden.

Foto’s Gouden Spiker Festival

Op 18 mei deed het Gooisch Fanfare Orkest mee aan het Gouden Spiker Festival in Ureterp (Friesland). Dankzij Dirk Jan Datema en John Janssen kunnen we nagenieten van de foto’s.