Muzieklessen

Laat je talent ontwikkelen

Ook voor –betaalbare– muzieklessen ben je bij het Gooisch Fanfare Orkest aan het juiste adres.

Individuele muzieklessen worden bij het Gooisch Fanfare Orkest gegeven door professionele docenten met een conservatoriumopleiding. Je vindt de namen van onze docenten onder aan deze pagina. De muzieklessen vinden plaats in ons verenigingsgebouw “de Spelevaart”, Vaartweg 63a, Hilversum.

Al op jonge leeftijd (vanaf gemiddeld 8 á 9 jaar) kunnen kinderen zich aanmelden als leerling. In deze leeftijdcategorie wordt altijd gestart met een kleiner instrument zoals bugel, trompet of hoorn. Voor slagwerkleerlingen hebben we o.a. oefenpads. Je hoeft zelf geen duur instrument aan te schaffen. Dit krijg je in bruikleen van het Gooisch Fanfare Orkest (*).

In overleg (en naar keuze) krijg je één keer in de week 20 of 30 minuten muziekles. Tijdens de lessen leer je het lezen van het notenschrift en het bespelen van ‘jouw’ instrument. Muziek leren maken is niet makkelijk en je zult thuis dus serieus moeten oefenen.

De kosten voor muzieklessen (20 minuten), inclusief contributie bedragen slechts €33,50 per maand. Bij 30 minuten les betaal je €50,25.

Wil je eerst even uitproberen of muziekspelen wat voor je is? Je kan 5 proeflessen nemen. Deze lessen duren 20 minuten per les en kosten €35,-.

Als je veel oefent kan je al na 1/2 jaar meespelen met de Startersklas.

Natuurlijk is er ook plaats voor ‘oudere’ leerlingen bij het Gooisch Fanfare Orkest.

Neem voor informatie over muziekles bij het Gooisch Fanfare Orkest contact op.

(*Wel moet er op dat moment een docent én muziekinstrument beschikbaar zijn. Is er geen plaats en/of instrument voor het starten met de opleiding, dan kan je op een wachtlijst worden geplaatst.

Aanmelden als lid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Shownight 2019

Jeugd Gooisch Fanfare Orkest in de prijzen

Het opleidingsorkest heeft afgelopen zaterdag met Joop een prachtig resultaat neergezet. In de sectie Beginners behaalde het de 1e prijs met 92 van de 100 te verdelen punten en in het klassement van de dagwinnaar eindigden het op resp 1 en 2 punten afstand van de deelnemende orkesten van de sectie Gevorderden.

Wensdag Make a Wish

Eind november kregen wij een bijzondere vraag binnen bij het bestuur. Willen jullie meewerken om een ernstig zieke jongen een onvergetelijke dag te bezorgen? Groeten van Stichting Make a Wish. Het was natuurlijk een wat uitgebreider bericht, maar hier kwam het op neer. Wij hoefden geen moment na te denken; natuurlijk willen wij meewerken aan…