Shownight

Publicatiedatum: 24 maart 2018

Inmiddels is het een goede traditie binnen onze vereniging, de jaarlijks terugkerende Shownight. De leerlingen uit onze vereniging krijgen het podium om het toestromende publiek te laten horen wat ze in hun mars hebben.

De avond, welke gepresenteerd werd door Paulien van Cruchten, werd geopend door de Startersklas. Als je een paar maanden lid bent van onze vereniging dan kan je al meespelen in dit orkest, zodat je ervaring op kan doen met het samenspelen.  Dit orkest werd opgevolgd door veel van onze leden, zowel jong als oud. Sommige speelden solo, anderen met piano of cd. Ook stonden duo’s en trio’s op het menu. Docenten Lennart de Winter en Els van der Weij hadden ook hun instrument meegenomen om te spelen samen met leerlingen.

Na de pauze was het de beurt aan de Djembé groep. Zij lieten zien dat dit onderdeel van onze vereniging niet alleen maar slaan is op djembé’s. Diverse melodisch slagwerk was uit de kast getrokken bij het eerste werk.

Na afloop kregen alle deelnemers een prachtige oorkonde voor thuis aan de muur en werden Mirjam Visscher en Floor Cloo bedankt voor hun organisatie.

1 reactie

1. Lia op 25 maart 2018 om 10:22

GFO laat zien hoeveel jong talent ze in huis hebben! Allemaal toppers???