[ubermenu config_id="main"]

Shownight 2020 groot succes!

Publicatiedatum: 31 januari 2020

Gooisch Fanfare Orkest » Nieuws en foto’s » Shownight 2020 groot succes!

Shownight 2020

Afgelopen zaterdag, 25 januari 2020, vond de jaarlijkse Shownight plaats in De Spelevaart in Hilversum. Gespannen snoetjes, een volle zaal…. De avond kon beginnen. De presentatie was dit jaar in handen van Mirjam Visscher. Vele leden, uit zowel het grote orkest, het opleidingsorkest en de startersklas hebben laten horen wat ze in huis hebben. Wat een talent! Alle deelnemers kregen een oorkonde. Op zaterdag 25 januari hebben ook enkele leden muziekexamen gedaan. Waar ze eerder al geslaagd waren voor hun theorie, was nu het praktijkgedeelte aan de beurt. De geslaagden kregen tijdens de Shownight hun diploma uitgereikt. Gefeliciteerd allemaal! Jullie hebben weer een topprestatie geleverd.

We kunnen nog even nagenieten van deze prachtige avond, dankzij de foto’s die gemaakt zijn door Gijs te Pas.