Klik hier om lid te worden

Het NJFO is één van de grote jeugdorkesten in Nederland. Dit fanfareorkest wordt door velen beschouwd als het beste in zijn soort. Het bestaat uit de meest getalenteerde en enthousiaste jonge muzikanten van Nederland. Dat geeft een concert van het NJFO net dat beetje méér: de energie, het plezier en inspiratie spat van het podium. Het orkest staat sinds 1989 o.l.v. chef-dirigent Danny Oosterman.

Op 20 juni 2021 was er weer een kans om auditie te doen voor dit Nationaal Jeugd Fanfare Orkest. Muzikanten vanaf 14 jaar die een instrument uit de fanfarebezetting bespelen konden zich aanmelden. De audities werden gehouden in de Spelevaart.

Onze bugelist Jelle Fontani meldde zich aan, deed auditie en werd aangenomen.

Een prachtige prestatie, waarmee we Jelle van harte feliciteren. Het GFO en natuurlijk ook zijn docenten ( Lennart en Joop) zijn best wel trots dat er van onze vereniging ook een muzikant mee gaat spelen in dit mooie orkest. We wensen Jelle  veel succes en een mooie tijd in dit orkest toe.