Een concert speciaal voor kinderen

Publicatiedatum: 26 mei 2018

Gooisch Fanfare Orkest » Nieuws en foto’s » Een concert speciaal voor kinderen

Op zaterdagmiddag 16 juni vindt er om 15:30 uur een speciaal concert voor kinderen plaats, georganiseerd door het Gooisch Fanfare Orkest, getiteld: “Er was eens”.

Bij binnenkomt in het MCO-gebouw worden de kinderen verwelkomd door het Opleidingsorkest, waarna ze door de Djembégroep worden meegenomen naar de concertzaal.

Op een leuke muzikale wijze wordt aan het begin van het concert het Fanfareorkest voorgesteld aan de jeugdige bezoekers. Onder leiding van een verteller wordt daarna het sprookje Alice in Wonderland muzikaal verteld.

De middag wordt afgesloten met het uitproberen van diverse muziekinstrumenten. Kinderen kunnen dan eindelijk eens drummen op een echt drumstel, schuiven op een heuse trombone of blazen op een prachtige hoorn. Als vervolg hierop bieden we een proeflessen pakket.

Kortom, een fantastische middag uit voor uw kind of kleinkind.