Klik hier om lid te worden

Door de Corona kon onze jaarlijkse shownight, waarin voornamelijk onze onze leerlingen en ook orkestleden hun muzikale kunnen tonen, niet in de Spelevaart plaatsvinden. Dit jaar was het evenement online te volgen. De deelnemers konden hun filmpjes inzenden die op zaterdag 5 juni online te zien waren..

Er werden 3 prijzen uitgeloofd voor beginnende en gevorderde deelnemers.  Een deskundige jury bestaande uit Els van der Weij en Elles Lans beoordeelden de inzendingen.  Na de digitale shownight mochten de prijswinnaars in De Spelevaart hun prijs in ontvangst nemen. Voor de afdeling Beginners bestond deze uit een mooie beker met GFO-logo en voor de Gevorderden was er een mooie trofee met inscriptie. 

Bij de Beginners ging de prijs voor beste muzikale uitvoering naar Lisa Jansen (bugel), de creativiteitsprijs ging naar het duo Thomas Kenbeek (piano) en Floor van Dammen (trompet).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De aanmoedigingsprijs werd behaald door Isabelle Boom (trompet). 

Bij de afdeling Gevorderden besloot de jury voor de beste muzikale uitvoering 2 prijzen uit te delen aan Jelle Fontani (bugel) en Laurens Janssen (melodisch slagwerk).

De aanmoedigingsprijs ging naar John Janssen (trombone) vanwege het feit dat hij nog steeds met het volgen van lessen werkt aan de verbeteren van zijn spel.

Tasje met versnaperingen

Iedere deelnemer ontving een herinneringsvaantje en een tasje met versnaperingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaas Hoekstra begeleidde het digitale proces en zorgde ervoor dat de avond zonder storingen verliep.

Volgend jaar hopen we de Shownight weer in de Spelevaart te houden.

Laat een reactie achter